Πώς να φρεσκάρετε τα χαλιά σας

Τέσσερα χρήσιμα μυστικά για άψογο αποτέλεσμα


ΓΥΝΑΙΚΑ
19:57
13/02/2018
Πώς να φρεσκάρετε τα χαλιά σας
loading

Διατηρήστε τα χαλιά σας καθαρά και με ζωντανά χρώματα, στο πέρασμα του χρόνου με τις χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν για περιποίηση και καθαρισμό.

Συμβουλές για άψογο αποτέλεσμα

  • Η σόδα καθαρίζει και απολυμαίνει τα χαλιά σας. Πασπαλίστε ένα ελαφρύ στρώμα σόδας επάνω στο χαλί, αφήστε για μισή ώρα και μετά σκουπίστε την με την ηλεκτρική σκούπα.
  • Μια απλή λύση για το φρεσκάρισμα του χαλιού είναι ο καθαρισμός του με λευκό ξύδι και νερό (ένα μέρος λευκό ξύδι προς τρία μέρη νερό). Το ξύδι είναι κατάλληλο για τη συντήρηση του χαλιού, για την αντιμετώπιση τοπικών λεκέδων και τέλος, προσθέτει μια ξεχωριστή γυαλάδα στα χρώματά του και τα αναζωογονεί.
  • Αν τα χρώματα του χαλιού έχουν ξεθωριάσει,το περνάτε με 1 σφουγγάρι βουτηγμένο σε 1 λίτρο νερό όπου έχετε διαλύσει 1 κουταλιά αμμωνία.Τα ξαναπερνάτε με βρεγμένο σφουγγάρι.
  • Αλλάξατε θέση στα έπιπλά σας και αναρωτιέστε πώς θα σβήσετε τα σημάδια που έχουν αφήσει τα πόδια του τραπεζιού στην μοκέτα; Αφήνοντας απλώς τον ατμό από το σίδερο σας, σε απόσταση 5 εκατοστών από τα σημάδια και τρίβοντάς μετά με δύναμη, τα σημεία τα οποία έχουν πατηθεί.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει