Ο οίκος FENDI παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών ηλίου HypnoShine Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.

Ως καθαρή έκφραση της αποκλειστικής δημιουργικότητας και θηλυκότητας του Οίκου, αυτά τα νέα γυαλιά αποθεώνουν τους κυματοειδείς σχηματισμούς που ενέπνευσαν το Fashion Show FENDI Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17.

FENDI1

Ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ ζωντάνιας, λιτού σχεδιασμού και σύγχρονου ρομαντισμού, οι φόρμες των γυαλιών ηλίου είναι ιδιαίτερες και γραφιστικές, παραπέμποντας στα υπνωτιστικά κύματα της συλλογής Ready-to-Wear και ενισχύοντας τον εκλεπτυσμένο αισθησιασμό του απόλυτα επίπεδου σκελετού.

Τα γυαλιά ηλίου HypnoShine αποθεώνουν την κορυφαία τεχνογνωσία της FENDI μέσα από έναν ρετρό και συνάμα φουτουριστικό σχεδιασμό. Η αιωρούμενη γεωμετρία τονίζεται από τις γραφιστικές κυματιστές ρίγες που έχουν αποτυπωθεί με ακρίβεια στις πλευρές του μεταλλικού πλαισίου και των στρογγυλεμένων φακών.

FENDI2

Η συλλογή αποτυπώνει το εξαιρετικό αποτέλεσμα της καινοτόμου τεχνολογίας και κατασκευαστικής αρτιότητας προσφέροντας την αίσθηση ρευστότητας και ελαφρότητας στα γυαλιά ηλίου.

Η χρωματική παλέτα αποτελεί αναφορά στις αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν στο Fashion Show Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17: μπορντό μέταλλο με μπορντό/εκάι φακούς και εκάι/μπορντό ρίγες , μαύρο μέταλλο με μπλε/τιρκουάζ φακούς και μαύρες/τιρκουάζ ρίγες, σκούρο μπλε μέταλλο με γκρι/σκούρους μπλε φακούς και κόκκινες/σκούρες μπλε ρίγες, πράσινο μέταλλο με πράσινους ντεγκραντέ φακούς και ουρανί/πράσινες ρίγες.

FENDI3

Τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI HypnoShine διατίθενται παγκοσμίως στα καταστήματα FENDI και σε επιλεγμένα high-end oπτικά καταστήματα (μοντέλο FF 0215/S).