Ασφαλώς και θέλεις να έχεις τέλεια και καλοχτενισμένα μαλλιά και λαμπερό δέρμα το πρωί που πηγαίνεις στο γραφείο, όμως το θέμα είναι να νοιαστείς για αυτά από το βράδυ. Όταν μιλάμε για ομορφιά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν … shortcuts. Πώς γίνεται όμως να εκμεταλλευτείς τον νυχτερινό σου ύπνο για όφελος της ομορφιάς σου; Παρακάτω θα μάθεις περισσότερα για το πώς θα ξυπνήσεις μια κούκλα το πρωί.

Φροντίδα για τα χέρια και τα πόδια σου

Αν τα πόδια σου είναι ξηρά ή έχεις κάλους το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους απλώσεις μια πλούσια σε εντυδατικά στοιχεία κρέμα και να φορέσεις τις βαμβακερές σου καλτσούλες πριν κοιμηθείς. Οι κάλτσες αυτές θα βοηθήσουν ώστε να ενυδατωθούν τα πόδια σου κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ δοκίμασε το αντίστοιχα και για τα χέρια σου αν βλέπεις πως είναι ξηρά και έχουν ανάγκη από έξτρα φροντίδα. Μπορείς να τους απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα και να φορέσεις βαμβακερά γάντια το βράδυ, ώστε να πετύχεις καλύτερο το αποτέλεσμα.

Άφησε πίσω σου τις ρυτίδες

Οι πλούσιες ενυδατικές κρέμες για το πρόσωπό σου και εκείνες που υπόσχονται να μειώσουν τις ρυτίδες σου ενώ εσύ κοιμάσαι. Μπορεί να μην κάνουν θαύματα αλλά τουλάχιστον πετυχαίνουν ένα πράγμα: να διατηρούν την επιδερμίδα σου καλά ενυδατωμένη. Μια πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία κρέμα νύχτας είναι ικανή να αφήσει την επιδερμίδα σου βελούδινη.

Τα μαλλιά σου υπό έλεγχο

Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα μαλλιά έχουν ανάγκη από φροντίδα και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για αυτά είναι να επενδύσεις σε μια σατέν μαξιλαροθήκη, που θα βοηθήσει στο να μην σπάσει η τρίχα σου και θα διατηρήσει την ελαστικότητα των μαλλιών σου.

Φρόντισε τις βλεφαρίδες σου

Αν οι βλεφαρίδες σου είναι αδύναμες, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις φροντίσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο πιο φυσικός και εύκολος τρόπος είναι να απλώσεις καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σου και να τις δεις να γίνονται πιο πυκνές και μακριές. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 8-12 εβδομάδες. Πηγή: womenonly.gr