To 1956 η Grace Kelly έσπασε το χέρι της και τύλιξε τον νάρθηκα με ένα μεταξένιο φουλάρι. Την ίδια εποχή, η Audrey Hepburn έκλεβε καρδιές φορώντας το φουλάρι είτε στον λαιμό είτε ως μαντήλι στο κεφάλι. Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τις θρυλικές εμφανίσεις της Jackie O που συνδύαζε τα φουλάρια με τα oversized γυαλιά της προσδίδοντας έναν chic αέρα μυστηρίου;

Το φουλάρι ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των fashion divas και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Ένα κομμάτι ύφασμα γίνεται πολυεργαλείο που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους, να προσθέσει χρωματικές πινελιές σε οποιαδήποτε εμφάνιση, να χαρίσει essence διακριτικής πολυτέλειας και να εκπέμψει θηλυκότητα χάρη σε αυτή την εντύπωση της απαλής ρευστότητας που δημιουργεί.

To 2024 βλέπουμε to φουλάρι να επανέρχεται δυναμικά ως ένα από τα it αξεσουάρ και δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαστούμε γι’ αυτό το comeback! Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε εντάσσοντάς το στις καθημερινές εμφανίσεις σας όχι με έναν, ούτε με δύο, αλλά με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους.

Φουλάρι στον λαιμό

Φουλάρι στο κεφάλι

Φουλάρι ως ζώνη

@themalloutlets

DIY flower chocker – belt with a silk scarf x @Sophiabasse #themalloutlets #fashiontips #scarf #style #styleinspo

♬ original sound – Lancesavali

Φουλάρι δεμένο στην τσάντα

Οι προτάσεις μας σε φουλάρια

Modivo Guess €65

Massimo Dutti Μαντίλι από 100% μετάξι με χρωματική αντίθεση €29,95

H&M Σατέν φουλάρι με τύπωμα €12,99

Mango Μαντήλι με τύπωμα paisley €9,99