Το ρεκόρ κατάφερε να σπάσει ένας 19χρονος από το Νεπάλ με το όνομα Raja Thapa ο οποίος χώρεσε μέσα στο στόμα του 138 μολύβια. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Dinesh Shivnath Upadhyaya από την Ινδία ο οποίος είχε χωρέσει 92 μολύβια μέσα στο στόμα του.

Αλλά ο 19χρονος Raja είπε ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί, ενώ έχει μαγνητοσκοπηθεί να βάζει επίσης 32 αναμμένα κεριά μέσα στο στόμα του. Τα πέταξε έξω από το στόμα του μόνο όταν άρχιζε να καίγεται από το κερί που έλιωνε!

«Μου αρέσουν τα παράξενα πράγματα. Είδα κάποια ιδιόμορφα ρεκόρ που έσπασαν στο Νεπάλ, οπότε ήθελα να κάνω το ίδιο. Συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να γεμίσω με πράγματα το στόμα μου και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Μου αρέσει να διασκεδάζω τους ανθρώπους και βλέποντας κάποια ιδιόμορφα ρεκόρ, είχα κίνητρα για να κάνω κάτι με τον ίδιο τρόπο», είπε ο ίδιος.

Ο νεαρός ο οποίος τώρα εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας, σχεδιάζει από εδώ και πέρα να κάνει τακτικές παραστάσεις στο δρόμο με τα παράξενα κόλπα του και θα προσπαθήσει να σπάσει και άλλα -ακόμη πιο ιδιόμορφα- παγκόσμια ρεκόρ.

Το βίντεο που θα δείτε είναι πράγματι εντυπωσιακό. Καταφέρνει να ανοίξει πάρα πολύ το στόμα του και έχοντας τα δεμένα όλα μαζί καταφέρνει να τα χωρέσει μέσα στο στόμα του για κάποια δευτερόλεπτα.

asdgf03

asdgf01

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί για να δει τα παράξενα τεχνάσματά του. Εκτός από τα μολύβια κάνει και άλλα παράξενα τεχνάσματα και όπως φαίνεται θέλει να καθιερωθεί σε αυτό κατακτώντας όλο και πιο παράξενα ρεκόρ…

Δείτε το βίντεο…