Έχει κατακτήσει την τέχνη της… κουβέντας. Ένας άντρας με μικρό πέος έγινε viral αφού αποκάλυψε πώς ανακοινώνει τα… νέα για τον μικροσκοπικό ανδρισμό του σε πιθανές σεξουαλικές του συντρόφους.

Ο ανώνυμος «δάσκαλος» αποκάλυψε τις τεχνικές του για να αναλύσει το άβολο θέμα του «Μισώ το γεγονός ότι γεννήθηκα με μικρό πέος», στο φόρουμ «Ask Me Anything» που αυτή τη στιγμή «φουντώνει» στο Reddit. «Έχω βιώσει πολλές αμήχανες στιγμές ντροπής», ομολόγησε ο χρήστης LsZen7 περιγράφοντας το υποτιθέμενο «μικρο πέος ενηλίκων», που ορίζεται από την κλινική του Κλίβελαντ ως κάποιος που έχει μέγεθος 9 εκατ. ή λιγότερο όταν βρίσκεται σε στύση. Σημειώνεται πως το μέσο μήκος πέους σε στύση για τους ενήλικες είναι 13,3 εκατοστά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ο LsZen7 ισχυρίστηκε ότι το πέος του είναι μικρότερο ακόμα και από 2,5 εκατοστά ενώ είναι… χαλαρό. Το να έχεις τόσο μικρο πέος είναι πολύ σπάνιο και επηρεάζει μόνο το 0,6% του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Kinsey που κάνει έρευνα για το σεξ, το φύλο και την αναπαραγωγή. Εν τω μεταξύ, αρκετοί είχαν ερωτήσεις σχετικά με το πώς χειρίζεται κάποιος τη ζωή με ένα μικρό πέος. Ο ακομπλεξάριστος άντρας απάντησε στις δύσκολες ερωτήσεις…

«Πώς προσεγγίζετε τις σεξουαλική επαφή όταν συναντάτε μια κοπέλα; Την ενημερώνετε πρώτα ή απλώς προσεύχεστε για το καλύτερο;» ρώτησε κάποια. «Δεν μπαίνω στον κόπο να λέω ψέματα σε γυναίκες σχετικά με το μέγεθός μου. Στα αρχικά στάδια πριν σε γνωρίσω καλά και αν φτάσουμε σε μια από αυτές τις σέξι συζητήσεις, θα είμαι ειλικρινής και θα πω για το μέγεθος μου», παραδέχτηκε ο LsZen7. «Τη στιγμή εκείνη θα βγάλω το πέος μου και θα ελπίζω μόνο για το καλύτερο», σημείωσε. Δυστυχώς, το «μέγεθος μου» οδηγεί πολλές φορές σε εξευτελιστικές καταστάσεις, παραδέχτηκε.

«Σχεδόν κάθε σύντροφός μου ήταν “κάπως”… Εννοώ ότι το νιώθω κάθε φορά και ήταν μια αμήχανη ενοχλητική εμπειρία», απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών σχετικά με το πώς αντιδρούν οι γυναίκες όταν μαθαίνουν για τον «ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ο Redditor είπε ότι ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε μικρο πέος όταν επισκεπτόταν τον γιατρό με τους γονείς του ως παιδί. «Θυμάμαι αμυδρά στα 6 μου χρόνια σαν μια τελευταία ανάμνηση των γονιών μου που μιλούσαν για αυτό», περιέγραψε ο LsZen7. «Καθώς μεγάλωσα, δεν το ανέφερα πραγματικά καθόλου, απλώς το αντιμετώπισα μόνος μου». Ωστόσο, ο άντρας με το μικρό μέγεθος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έφτασε στο γυμνάσιο και συνειδητοποίησε ότι το μέλος του δεν είχε μεγαλώσει από τότε που ήταν μικρότερος.

Για να συνοψίσουμε την ιστορία, το ότι είχε ένα μικρο πέος έκανε την ερωτική του ζωή κόλαση. «Το ραντεβού και το σεξ έγιναν ένας… αγώνας τις περισσότερες φορές», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν προσπαθεί να ευχαριστήσει τους συντρόφους του με άλλους τρόπους που δεν περιλαμβάνουν πέος, ο LsZen7 απάντησε ότι «δεν είναι τόσο εύκολο για μένα», καθώς η διάθεση «σκοτώνεται» όταν βλέπουν το μικρό του πέος, μεταδίδουν οι New York Post.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασής του, ο άτυχος άντρας λέει ότι δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ…

Είναι ενδιαφέρον πως η αμηχανία που μπορεί να αισθάνεται κάποιος με τόσο μικρό πέος έρχεται σε αντίθεση με έναν ειδικό του σεξ στο Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι λιγότερο προικισμένοι άντρες μπορούν παραδόξως να ενισχύσουν τη σεξουαλική εμπειρία – καθώς αναγκάζονται να σκέφτονται πιο… ανοιχτά. Δυστυχώς, ο Redditor λέει ότι τα προβλήματα με το μικρό πέος του εκτείνονται πέρα ​​από την κρεβατοκάμαρα, ισχυριζόμενος ότι τον κοροϊδεύουν όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας του μεγέθους.

«Μεγαλώνοντας πάντα απέφευγα τα αποδυτήρια των αγοριών, την πισίνα και τις παραλίες λόγω του μεγέθους μου», περιέγραψε ο άντρας. «Πολλές ντροπιαστικές στιγμές στη ζωή μου, κόλαση πέρασα και στη δουλειά μου, λόγω του πώς μου φαίνεται το κάθισμα του παντελονιού εργασίας μου» είπε και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιώντας την τουαλέτα αποφεύγω τα ουρητήρια, απλώς περιμένω…».

Ο LsZen7 είπε ότι μερικές φορές κάθονταν για να κάνει την ανάγκη του, έτσι ώστε να αποφύγει το χάος επειδή το μικρό πέος του είναι δύσκολο να στοχεύσει. Οι Redditor έσπευσαν να επαινέσουν την αφίσα που ήταν τόσο ειλικρινής σχετικά με μια τόσο ενοχλητική κατάσταση. «Φαίνεσαι αρκετά άνετα με αυτό και το αποδέχεσαι», επαίνεσε ένας σχολιαστής. «Υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα γύρω από αυτό για τους άντρες και, ακόμη και λίγο πάνω από το μέσο όρο, αλλά δεν μπορώ να γράψω τίποτα για τον άντρα καθώς νιώθω νευρικότητα , σε καταλαβαίνω…».

«H ανασφάλεια με κυριεύει μερικές μέρες σίγουρα, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποδεχτώ τον εαυτό μου» είπε ο άντρας. Η αρχική αφίσα έλεγε ότι δεν έβαλε τον εαυτό του να υποβληθεί σε διαδικασίες ενίσχυσης του πέους – μια κοινή ερώτηση . «Υποτίθεται ότι η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους είναι ένα απλό πράγμα, αλλά από ό,τι έχω διαβάσει συνήθως γίνεται παράνομα και είναι ακριβό και υψηλού κινδύνου, εννοώ τόσο μεγάλο κίνδυνο όσο και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά είναι πολύ επιζήμιο», είπε ο Redditor. Ευτυχώς, ο Redditor δεν είναι μόνος στον αγώνα του με πολλά μέλη της «κοινότητας του μικρο πέους» να αντεπιτίθενται ενάντια στο στίγμα του να είναι λιγότερο προικισμένος.

Το 2021, δεκάδες άνδρες βγήκαν στους δρόμους του Λος Άντζελες για μια «Μικρή Πορεία », επιδιώκοντας να τερματίσουν τη λεγόμενη «ντροπή» που σχετίζεται με το μικρότερο μέγεθος πέους. Τον προηγούμενο χρόνο, ακτιβιστές κυκλοφόρησαν το Dinky One, έναν ιστότοπο για ταίρι που στοχεύει στην καταπολέμηση της πίεσης στο μέγεθος του πέους, βοηθώντας όσους έχουν μικρότερο μέγεθος να βρουν αγάπη.