Μια σταρ του OnlyFans καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από το σούπερ μάρκετ εξαιτίας του ντυσίματός της, η ίδια όμως αποδίδει όλη την υπόθεση στη «φοβία» των ανθρώπων απέναντι στο γεγονός ότι είναι… καυτή.

Η Kerolay Chaves περπατούσε με αυτοπεποίθηση στο κατάστημα στη Βραζιλία, φορώντας ένα σχεδόν διάφανο λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και ένα τζιν σορτς τόσο κοντό, που σε κάποιους έμοιαζε με το κάτω μέρος ενός μπικίνι.

Η 21χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε τη δουλειά της όταν παρατήρησε άλλους πελάτες να της ρίχνουν εχθρικά βλέμματα και να την προσβάλουν επιθετικά – πριν την πετάξει τελικά έξω το προσωπικό του σούπερ μάρκετ.

«Μόλις ήρθα από το σούπερ μάρκετ και δέχτηκα bullying επειδή φορούσα “πολύ κοντά ρούχα“», είπε η Chaves στο Instagram. «Κάποιοι με κοίταξαν με προκατάληψη, άλλοι με έβρισαν και, τελικά, με πέταξαν έξω από το χώρο».

Η ίδια εμφανίστηκε ταραγμένη από τη μεταχείριση στο κατάστημα, απευθυνόμενη στους 437.000 ακολούθους της για υποστήριξη.

«Το πιστεύετε; Νομίζω ότι είναι παράλογο να μας φέρονται ακόμα έτσι σε εμάς τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ντυνόμαστε όπως θέλουμε», δήλωσε. «Η αλήθεια είναι ότι το περνάμε αυτό επειδή είμαστε πολύ καυτές, αυτό είναι όλο».

Αλλά δεν έλαβε τις αντιδράσεις που προφανώς περίμενε, καθώς οι περισσότεροι σχολιαστές φάνηκε να συμφωνούν με τις αντιδράσεις του κόσμου στο κατάστημα.

«Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ ντυμένη έτσι», έγραψε ένας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο Instagram. «Ντροπιάζεις τους αξιοπρεπείς ανθρώπους που συχνά βρίσκονται εκεί με τα παιδιά».

Ένας άλλος συμφώνησε με την απόφαση του καταστήματος να την απομακρύνει. «Υποθέτω ότι όπως θα έδιωχναν έναν άνδρα, έτσι έγινε και με σένα», σχολίασε κάποιος.

Η Chaves δήλωσε αργότερα στο NudePR: «Ένιωσα προσβεβλημένη από το αχρείαστο μίσος που δέχτηκα τόσο στο σούπερ μάρκετ όσο και στην ανάρτησή μου στο Instagram».

«Νομίζω ότι όλες αυτές οι προσβολές έχουν να κάνουν περισσότερο με τη “φοβία στην καυτή γυναίκα” που αντιμετωπίζω καθημερινά», συμπλήρωσε.