Πρόκειται για μια πραγματικά έξυπνη οφθαλμαπάτη που τραβάει το βλέμμα των χρηστών των κοινωνικών δικτύων. Την οφθαλμαπάτη μοιράστηκε η ενημερωτική ιστοσελίδα «Bright Side» στο TikTok και αναφέρει ότι ανάλογα με το τι βλέπει ο καθένας όταν κοιτάει την εικόνα, μπορεί να καταλάβει εάν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του αυτή τη στιγμή ή εάν χρειάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι βλέπουν δύο διαφορετικά πράγματα.

Άλλοι λένε ότι βλέπουν ένα δαγκωμένο μήλο, ενώ άλλοι δύο ανθρώπινα πρόσωπα, τοποθετημένα αντικριστά το ένα στο άλλο.

Σύμφωνα με το Bright Side, εάν σε πρώτη ματιά η εικόνα σου μοιάζει με ένα μήλο, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα χαρούμενο άτομο, ενώ το αντίθετο ισχύει για την περίπτωση που βλέπεις τα πρόσωπα.

«Εάν σου μοιάζει με μήλο, τότε αποδέχεσαι τα πράγματα όπως έρχονται και είσαι αρκετά χαρούμενος/η με αυτά που βλέπεις στη ζωή. Ξέρεις ότι μπορείς πάντα να στηρίζεσαι στους κοντινούς σου ανθρώπους και εκείνοι θα σε υποστηρίξουν ό,τι και αν συμβεί. Έχεις πάντα καλή διάθεση και αυτό περνάει και στους άλλους», λέει ο εκφωνητής του βίντεο.

«Εάν το πρώτο πράγμα που είδες ήταν δύο ανθρώπινα προφίλ, αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις είναι μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή σου. Ίσως διανύεις μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου, η οποία οφείλεται στην αβεβαιότητα που νιώθεις για κάποιο άτομο που είναι πολύ σημαντικό για σένα. Να θυμάσαι ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το συζητήσεις μαζί του και να μην τα κρατάς όλα μέσα. Σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».