Μια νεαρή σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξιστόρησε την ιστορία της οικογένειας της και μοιάζει βγαλμένη από ανέκδοτο, καθώς η ίδια αν και το μεσαίο παιδί από τα οκτώ συνολικά αδέρφια της, υποστηρίζει πως είναι η νεότερη.

Η Laney που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα @osamabinthottin διηγήθηκε σε ένα βίντεο που ανέβασε, πως είναι το τέταρτο παιδί που γεννήθηκε μετά τα τρίδυμα αδέρφια της, όμως είναι νεότερη παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η thesun.co.uk.

Όπως εξήγησε πριν από 23 χρόνια οι γονείς της έκαναν κατάψυξη ωαρίων, εφόσον οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η μητέρα της δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Έτσι, αρχικά απέκτησαν τρία παιδιά μέσω αυτής της μεθόδου -και βγήκαν τρίδυμα-, όμως μετά από λίγο καιρό η γυναίκα έμεινε έγκυος με τον κλασσικό τρόπο και τότε το ζευγάρι απέκτησε την Laney. Στη συνέχεια όμως έκανε πάλι εξωσωματική και απέκτησε άλλα τέσσερα παιδιά.

«Τα τρίδυμα αδέρφια μου γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση πριν από 23 χρόνια και οι γονείς μου πίστευαν ότι θα κάνουν μόνο τρία παιδιά… Όλοι στην οικογένειά μου έχουν ένα δίδυμο ή τρίδυμο εκτός από εμένα. Εγώ ανακάλυψα ότι είμαι στην πραγματικότητα το μικρότερο αδερφάκι γιατί όλα τα αδέρφια μου είχαν παγώσει πριν από 25 χρόνια, παρόλο που έχω τέσσερα μικρότερα αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά.

Ισχυρίζεται λοιπόν, ότι είναι τεχνικά η νεότερη, καθώς τα ωάρια από τα οποία προέρχονταν τα αδέρφια της είχαν παγώσει πριν γονιμοποιηθούν.

Το βίντεο που ανέβασε έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 491.000 likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», ενώ πολλοί απόρησαν με την περίπτωση της. Μάλιστα, ορισμένοι έκαναν και σχετικά αστεία, με έναν χρήση να γράφει: «Την επόμενη φορά που θα τσακωθείς με ένα από τα αδέρφια σου και θες να του χαλάσεις την μέρα, πες “τουλάχιστον εγώ είμαι φρέσκια και όχι κατεψυγμένη”».