Στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα» της ΕΡΤ ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε guest εμφάνιση και έφερε τα πάνω – κάτω όχι μόνο στη «Μάντρα», αλλά και στο Twitter.

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) λέει στον Φοίβο Δεληβοριά ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη.

Ως άλλος «Διόνυσος», ο πληθωρικός καλλιτέχνης είπε «ναι» στην πρόταση του Φοίβου για ένα δυναμικό ντουέτο και φυσικά σαν καλός οικοδεσπότης δεν παρέλειψε να τον κεράσει λίγο… στάφυλο και νεκταράκι.

Του λέει, μάλιστα πως μόλις ανακάλυψε μια εκπληκτική νέα φωνή, λίγο μεγάλη σε ηλικία. Μετά από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου (Λένα Ουζουνίδου), μητέρα του Χάρη (Χάρη Χιώτη).

Τα σχόλια στο Twitter αποθέωσαν τις ατάκες του συνθέτη όσο και τα «διαμάντια» της Αντιγόνης Γαμμάτου, που ήταν και το αστέρι που έφερε στη «Μάντρα» για να εντυπωσιάσει τα πλήθη.