Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Κομητεία του Μίσιγκαν, Κρόφορντ Κάουντι.

Συγκεκριμένα, ο αξιωματικός Μπεν ΜακΑτίρ που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή εντόπισε ένα φορτηγάκι ακινητοποιημένο στη μέση μιας διασταύρωσης.

Πλησιάζοντας το όχημα για να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει, ο οδηγός του ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και έφυγε. Αμέσως ενημέρωσε τους συναδέλφους του και λίγο αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Μέσα σε αυτό βρισκόταν ένας άνδρας και ένας σκύλος.

Πλησιάζοντας τον οδηγό οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από την ανάσα του ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Το περίεργο βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι ότι ο οδηγός ήταν μεθυσμένος, αλλά ο λόγος για τον οποίο είχε σταματήσει καταμεσής της διασταύρωσης.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, ο οδηγός απάντησε πως ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο ήταν για να φτιάξει σάντουιτς για τον ίδιο και για τον σκύλο του, ονόματι «Lucky»!

Αργότερα, βέβαια, σε ενδελεχή έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα συλλήψεως για τον οδηγό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ενώ ο σκύλος παραδόθηκε σε συγγενείς του οδηγού, αφού πρώτα ολοκλήρωσε το γεύμα του…