Άργησε αλλά λύθηκε το μυστήριο του διώροφου σπιτιού που εθεάθη να επιπλέει στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για αρκετές ημέρες.

Το σπίτι εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο νερό την Κυριακή και εθεάθη σε διάφορες τοποθεσίες τις επόμενες ημέρες.  Το πλωτό σπίτι πυροδότησε μια σειρά από εικασίες όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο νερό, με πολλούς να επισημαίνουν ομοιότητες με μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τελικά η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ιδιωτική μεταφορά του σπιτιού το οποίο απλώς άλλαζε σημείο αποτελώντας το δεύτερο πλωτό σπίτι μέσα σε λίγες μέρες που εγκατέλειψε τη μαρίνα του Redwood City.

Η μαρίνα παλαιότερα φιλοξενούσε περισσότερους από 100 ανθρώπους που ζούσαν ουσιαστικά στο νερό, αλλά η πόλη άρχισε να εκδιώκει τα πλωτά σπίτια το 2015 μετά από μηνύσεις από κοντινούς κατοίκους.

Το σπίτι έφτασε την Τρίτη στο νέο του σπίτι στη μαρίνα Commodore στο Sausalito με τις αρχές να παραδέχονται ότι το ταξίδι του σπιτιού κράτησε αρκετές ώρες και μάλιστα πολύ περισσότερες από το αναμενόμενο.