Για την Karolina Geits, το να σπαταλάς ώρες σε ένα μπαρ, ελπίζοντας να ξεκινήσεις μια ουσιαστική συζήτηση με έναν διαθέσιμο άντρα, είναι εξαντλητικό. Και το να ξεφυλλίζεις τα προφίλ των επίδοξων playboys στις εφαρμογές γνωριμιών, αναζητώντας τουλάχιστον έναν σοβαρό μνηστήρα, είναι σκέτη καταστροφή.

Έτσι, όταν η Geits, μια 29χρονη beauty influencer η οποία είναι ελεύθερη εδώ και δύο χρόνια, κουράστηκε τελικά από την… κούρσα των ρομαντικών σχέσεων, πήρε την κατάσταση στα χέρια της – κυριολεκτικά.

«Αποφάσισα να φτιάξω μια πινακίδα που να λέει “Ψάχνω σύζυγο” και να περπατήσω στην πόλη για να δω αν αυτό θα λειτουργούσε», δήλωσε το μοντέλo, που ζει στο Σόχο, στη New York Post.

Η Geits βγήκε στους δρόμους με το πλακάτ της μετά από μήνες απογοήτευσης σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder και το Hinge.

«Πιστεύω ότι αν φτιάξω ένα πλακάτι για οτιδήποτε θέλω – έναν σύζυγο, μια Birkin, Chanel», είπε η Geits, «το σύμπαν θα το δει και θα μου στείλει ακριβώς αυτό που θέλω».

Η γοητευτική μελαχρινή, η οποία κατάγεται από τη Νότια Ασία και μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2017, συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με ένα βίντεο που δείχνει το κυνήγι του συζύγου της.

Η Geits φαίνεται να περπατάει στο κέντρο της πόλης, κρατώντας ψηλά το πλακάτ με το μήνυμα, με την πεποίθηση ότι ο εραστής των ονείρων της – και όμορφος άντρας με όμορφη ψυχή – θα εμφανιστεί ως εκ θαύματος. Και εμφανίστηκε.

«Ανταλλάξαμε αριθμούς με έναν από τους τύπους στο βίντεο – μιλάμε τις τελευταίες μέρες», δήλωσε, σημειώνοντας ότι χρειάστηκαν μόλις 30 λεπτά «παρέλασης» για να γνωρίσει έναν άντρα. Η Geits επέλεξε να μην αποκαλύψει το όνομά του για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

«Απλώς αρχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε. «Είναι ακόμα καινούργιο, αλλά θα δούμε πού θα πάνε τα πράγματα».