Η Turkish Airlines εξυπηρετεί 105 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Σε αυτό έρχεται τώρα να προστεθεί το ανανεωμένο lounge της στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης , Ατατούρκ.

Το νέο lounge της Turkish Airlines μεγάλωσε επιπλέον κατά 2.400 τ.μ. δηλαδή κατά 40%, ώστε να ικανοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη κίνηση των επισκεπτών της. Ένας δεύτερος όροφος προστέθηκε και συνδέεται με εσωτερική σκάλα με τον ήδη υπάρχοντα χώρο. Η χωρητικότητα του lounge φτάνει πλέον τα 1000 άτομα.

Το Lounge διαθέτει ήδη παιδική χαρά για τα παιδιά, βιβλιοθήκη, μπιλιάρδο, δωμάτιο προσευχής και αίθουσα σύσκεψης. Με την νέα προσθήκη μεγαλώνουν οι χώροι του μπάνιου και αυξάνεται ο αριθμός των κρεβατιών του μασάζ. Το ανανεωμένο Lounge προσφέρει μεγάλος εύρος δραστηριοτήτων στον επισκέπτη και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στο lounge ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληθώρα γευμάτων και σνακ. Πολλά από αυτά μαγειρεύονται επί τόπου ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα του γεύματος. Υπάρχει επίσης ξεχωριστή γωνία με παραδοσιακά φαγητά και μοναδικές γεύσεις από την Τούρκικη κουζίνα.

To lounge συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Είναι ένας χώρος που παντρεύει την παραδοσιακή τούρκικη φιλοξενία με σύγχρονες παροχές, όπως δωρεάν wi-fi σε όλο τον χώρο.

Η Turkish Airlines σας προσκαλεί να γνωρίσετε το νέο της lounge και να γευτείτε την μοναδική εμπειρία που έχει δημιουργήσει για εσάς, που θα κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο μοναδικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Turkish Airlines επισκεφτείτε το www.turkishairlines.com.