Καθώς ο Δεκέμβριος πλησιάζει, μία σκέψη περνάει όλο και πιο συχνά από το μυαλό μας: Που θα περάσουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων φέτος; Πρόκειται για αυτή την μαγική περίοδο του χρόνου που όλες οι πόλεις του κόσμου στολίζονται, φωταγωγούνται και μεταμορφώνονται σε μία Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων

Και ποια πόλη θα ήταν πιο κατάλληλη να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων από τη Νέα Υόρκη; Δείτε από κοντά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockfeller Center, κάντε πατινάζ στη λίμνη του Central Park, ψωνίστε στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Bryant Park και ερωτευτείτε τη μεγαλούπολη στα καλύτερά της. Την εκδρομή στη Νέα Υόρκη μπορείτε να συνδυάσετε με πληθώρα επιλογών. 

Ενώστε δύο τόσο διαφορετικούς – και συνάμα τόσο όμοιους – κόσμους, επιλέγοντας το εξωτικό Ντουμπάι. Απολαύστε τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς, γνωρίστε το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, το Μπουρτζ Χαλίφα και το εμβληματικό Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Στο ταξίδι σας στο Ντουμπάι, μην παραλείψετε να πραγματοποιήσετε εκδρομή στην έρημο και να ζήσετε τα αυθεντικά, Βεδουινικά πάρτι. 

Εναλλακτικά, συνεχίστε το ταξίδι στην Κούβα, με την αποικιοκρατική Αβάνα και το παραθεριστικό Βαραδέρο. Εδώ έζησαν κι έγιναν αιώνια σύμβολό της μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες, όπως το Τσε Γκεβάρα κι ο Φιντέλ Κάστρο. 

Αν πάλι προτιμάτε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε ο προορισμός σας είναι το Μαϊάμι. Καλοκαιρινό και χλιδάτο, η εκδρομή στο Μαϊάμι θα σας μείνει αξέχαστη. Με γοητευτικές αντιφάσεις – μαγιό, άμμος, ζέστη και χριστουγεννιάτικα δέντρα – προκαλεί το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών. Πρόκειται για την πόλη που κάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων οι Αμερικανοί, ενώ ελάχιστοι είναι οι τουρίστες που θα συναντήσετε αυτή την περίοδο. 

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις Δυτικές Πολιτείες, ούτε αυτές θα σας απογοητεύσουν. Το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, το εξεζητημένο Λος Άντζελες και το ρομαντικό Σαν Φρανσίσκο βάζουν τα καλά τους και σας υποδέχονται. Εκκεντρικές, ζωντανές και πρωτοποριακές, το ταξίδι στο Λας Βέγκας, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο, σε συνδυασμό με τη Νέα Υόρκη θα σας μείνει αξέχαστο. Για τα ταξίδια μας στην Αμερική, πατήστε εδώ.

Αν πάλι είστε λάτρεις των ευρωπαϊκών πόλεων τα Χριστούγεννα, οι επιλογές είναι πολλές. Είναι δύσκολο να βρείτε μια πόλη που γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τόση χάρη και κομψότητα, όση η Βιέννη. Οι αστραφτερές, κομψές χριστουγεννιάτικες αγορές, η θρυλική κουλτούρα των καφέ και η γοητεία του παλιού κόσμου προσδίδουν στην πόλη μια μαγική γοητεία. Κάντε πατινάζ, δοκιμάστε glühwein, απολαύστε μία από τις δημοφιλείς κλασικές παραστάσεις κι επισκεφθείτε τις διάσημες χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης, στο ταξίδι σας στη Βιέννη. 

Ακόμη μία πόλη γνωστή για τις χριστουγεννιάτικες αγορές της είναι η Βουδαπέστη, μία από τις κορυφαίες επιλογές για ταξίδι τα Χριστούγεννα. Και φέτος μας δίνει έναν λόγο παραπάνω, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. 

Αν υπάρχει μία ευρωπαϊκή πόλη που συγκρίνεται με την ομορφιά και τη λαμπρότητα της Νέας Υόρκης, αυτή είναι το Παρίσι. Η Πόλη του Φωτός λάμπει ακόμη πιο φωτεινά τον Δεκέμβριο, όταν διακοσμητικά κι εκατομμύρια λαμπάκια φωταγωγούν τις κομψές λεωφόρους και τα εμβληματικά μνημεία το βράδυ. Το ταξίδι στο Παρίσι είναι όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους, με τα Χριστούγεννα να είναι η ιδανική περίοδος για να το πραγματοποιήσουν. Για τα ταξίδια μας στη Ευρώπη, πατήστε εδώ.

Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ντυμένες στα λευκά, παραλίες της Καραϊβικής στολισμένες με χριστουγεννιάτικα δέντρα και αραβικές πόλεις με άρωμα χουρμά και ανατολής σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Στο Joy Tours, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στα ταξίδια,  πραγματοποιούμε οργανωμένες εκδρομές στην Ευρώπη, την Αμερική, κι όλο τον κόσμο και δημιουργούμε αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας. Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας, Πατησίων 125 και στο joytours.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8620103 κι ελάτε να πραγματοποιήσουμε τα δικά σας… ταξιδιάρικα όνειρα.