Πόσες όμορφες στιγμές έχεις χάσει διότι δεν έχουν αποτυπωθεί σωστά από την κάμερα του κινητού σου;

Κάθε φωτογράφος, επαγγελματίας ή μη γνωρίζει ότι το φως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για μία καλή φωτογραφία. Αρκεί να τραβήξει κάποιος μία φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό ή το βράδυ για να το καταλάβει. Ωστόσο, κάποιες από τις καλύτερες στιγμές μας συμβαίνουν τα βράδια, γεγονός που κάνει την ανάγκη ενός κινητού με κάμερα, που να μπορεί να τις αποτυπώνει σωστά, αναγκαίο.

Πλέον δε χάνεις ούτε στιγμιότυπο, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και αν συμβαίνει, διότι με το νέο vivo X90 Pro 5G έχεις απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού!

Επαγγελματική Τεχνολογική Απεικόνιση σε φωτογραφία και βίντεο

Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες της vivo, όσον αφορά τις φωτογραφικές, κινηματογραφικές απεικονίσεις που μπορεί να χαρίσει σε κάθε χρήστη. Έχοντας πλήρη επίγνωση της φήμης της στον τομέα αυτό, η κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα, όχι μόνο δεν επαναπαύεται, αλλά ξεπερνάει τον εαυτό της για ακόμη μία φορά!

Στο επίκεντρο βρίσκεται η 1 ιντσών κύρια κάμερα ZEISS Κορυφαία Γερμανική εταιρεία οπτικό-μετρικών!

Η συνεργασία των 2 εταιρειών, απογειώνει το κινητό σε τέτοιο βαθμό, που ο καθένας – ακόμη και οι πιο άσχετοι από εμάς – μετατρέπεται σε επαγγελματία φωτογράφο σε κάθε κλικ.

Η κύρια κάμερα 1 ίντσας, με αισθητήρα IMX989, προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας, καθώς και φωτογραφία και Video 4K & 8K με το μεγαλύτερο διάφραγμα (φωτογραφικό) της smartphone βιομηχανίας κάνει τη νύχτα… μέρα!

Χάρη στο μεγάλο αισθητήρα και του αναβαθμισμένους αλγόριθμους, το vivo X90 Pro 5G προσφέρει εκπληκτική φωτοευαισθησία σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα, με το V2 chip να εξασφαλίζει μέγιστη ευκρίνεια εικόνας.​

Μαζί ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο την ανάλυση βίντεο 4K και 8Κ, βοηθώντας σε να αποκαλύψεις και να απαθανατίσεις την κρυμμένη ομορφιά που υπάρχει ακόμα και στις πιο σκοτεινές νύχτες.

Το vivo X90 Pro 5G μπορεί να ανιχνεύσει νυχτερινές σκηνές υψηλής αντίθεσης και να ενισχύσει ανάλογα τη φωτεινότητα και τη διαύγεια της εικόνας.​

Αναμφισβήτητα, η vivo είναι μια εταιρεία που έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της φωτογραφίας με τις smartphones συσκευές της. Η vivo προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει την Κορυφαία Εμπειρία Φωτογραφίας από Smartphone με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών αλγορίθμων που βελτιώνουν την ποιότητα και αναβαθμίζουν τη φωτογραφική εμπειρία των χρηστών, των κινητών της συσκευών.

Το νέο vivo X90 Pro 5G αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα του κορυφαίου κατασκευαστή smartphone της Κίνας, με ασυναγώνιστης τεχνολογίας σχεδιασμό και υλικά παραγωγής, που επαναπροσδιορίζουν για ακόμη μία φορά τα δεδομένα της φωτογραφίας και αλλάζει όσα γνωρίζεις για την φωτογραφία από Smartphone μέχρι σήμερα.

Δείτε τα αληθινά χρώματα του κόσμου ακόμα και τη νύχτα και αποτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές όπου και αν βρίσκεστε!