H vivo, Νο1 κατασκευαστής Smartphones στην Κίνα φιλοδοξώντας να εδραιωθεί και στην Ελλάδα στην οποία ξεκίνησε την παρουσία της φέτος και στοχεύοντας στην κορυφή, βάζει σε προτεραιότητα τους νέους και φοιτητές με την Φθινοπωρινή Καμπάνια «Back 2 Uni».

Το υψηλών τεχνολογικών επιδόσεων, μοναδικό κινητό vivo Y33s έρχεται σε ανεπανάληπτη τιμή Δώρο ως συνέχεια του success story του Καλοκαιριού!

Και επειδή η εξεταστική Σεπτεμβρίου αποτελεί βάρος για όλους τους φοιτητές, η vivo φροντίζει να σε «ελαφρύνει» χαρίζοντας σου το Y33s σε ασύγκριτα χαμηλή τιμή (199,90€) για να ανέβουν η ψυχολογία σου αλλά και οι φωτογραφικές σου επιδόσεις.

vivo Y33s: Εκπληκτικές φωτογραφίες για να θυμάσαι κάθε…φοιτητικό πάρτι

Το  vivo Y33s ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων για μοναδική φωτογραφική εμπειρία,  καθώς διαθέτει Σύστημα Τριπλής Κάμερας με κύρια κάμερα 50MP, παρέχοντας το κατάλληλο σετ για λήψη φωτογραφιών άριστης ευκρίνειας.

Η ανεπανάληπτη φωτογραφική εμπειρία συνεχίζεται με την λειτουργία της Super Macro Camera, για μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τη λήψη από κοντά. Η vivo έχει φροντίσει ώστε η απόδοση της φωτογραφίας να ταιριάζει με την φιλοδοξία που έχουμε όλοι για την τέλεια λήψη. Το Y33s, με τις μοναδικές του δυνατότητες, θα αποθανατίσει με μέγιστη ποιότητα και ευκρίνεια κάθε σου στιγμή για να μπορείς να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου.  

Νεανικός Σχεδιασμός και Μνήμη 8+4GB RAM χωρίς ανταγωνισμό. 

To vivo Y33s αποτελείται από υπέρλεπτο σχεδιασμό 8.0 mm και premium οθόνη των 6,58 θέτοντας κατά αυτό τον τρόπο γερά θεμέλια στον μοντέρνο σχεδιασμό με premium λειτουργίες. 

Ακόμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την μνήμη , αφού το Y33s προσφέρει επέκταση RAM 4GB έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στις στιγμές σου! Και επειδή ανησυχείς για το αν η μπαταρία θα «βγάλει» το ξενύχτι, η vivo φρόντισε και αυτό, αφού το Υ33s είναι εξοπλισμένο με 5.000mAh μπαταρία για να μπορείς να παρτάρεις ελευθέρα! 

Γιατί vivo σημαίνει Κορυφαίας Τεχνολογίας Smartphones σε Τιμές & Προσφορές που μοιάζουν με Δώρο!

Προλάβετε την Ανεπανάληπτη Φθινοπωρινή Προσφορά της vivo και μην χάσετε το smartphone Υ33s κορυφαίας Τεχνολογίας, Καμερών, Σχεδιασμού και Απόδοσηςγια να είναι και το φθινόπωρο γεμάτο με στιγμές Κορυφαίας Τεχνολογίας με Φωτογραφικές Αναμνήσεις που θα διαρκούν για πάντα, μόνο με 199,90€.

Διαθεσιμότητα

H χρονική διάρκεια της προσφοράς «Back 2 Uni» διαρκεί από μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Retailers και Operators. 

Το vivo Y33s διατίθεται σε δύο χρώματα, Mirror Black & Midday Dream. 

Σχετικά με την vivo

Η vivo είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας παγκοσμίως, με κεντρικά γραφεία στην Κίνα, που υποστηρίζονται από δίκτυο Κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης σε Πεκίνο, Σαγκάη, Σενζέν, Ντονγκουάν, Νανζίνγκ, Χανγκζού  και Σιάν. Η vivo εστιάζει στην ανάπτυξη Τεχνολογικών Καταναλωτικών Προϊόντων αιχμής, όπως το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός, η Φωτογραφία αλλά και ορισμένες επιπλέον ανερχόμενες τεχνολογίες. 

Tο 2014 έκανε το πρώτο βήμα στις διεθνείς αγορές, με παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές, δεσμευόμενη να παρέχει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές, καθώς αποτελεί ένα Brand με φανατικούς οπαδούς, που αγαπούν και επιλέγουν πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Τον Νοέμβριο του 2019 εισήλθε στην Ευρωπαϊκή αγορά ιδρύοντας τα κεντρικά γραφεία της Ευρώπης στο Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται εφαρμόζει Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης με όραμα να οικοδομήσει μία γέφυρα μεταξύ του ανθρώπου και του ψηφιακού κόσμου, κάτι το οποίο επιτυγχάνει επιλέγοντας στοχευμένα τα ικανότερα στελέχη και τα μεγαλύτερα ταλέντα σε κάθε επιχειρησιακή θέση. 

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνδέει χρήστες σε όλο τον κόσμο, μέσω του σχεδιασμού συναρπαστικών και καινοτόμων smartphones και συνοδευτικών συσκευών, καθώς και υπηρεσιών οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. 

Ακολουθώντας τις βασικές αξίες της εταιρείας, που περιλαμβάνουν την καινοτομία, τον προσανατολισμό στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και το Benfen*, η vivo έχει ως όραμα να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

Η vivo έχει επίσης δημιουργήσει πέντε κόμβους παραγωγής, σε όλη την Κίνα, τη Νότιο και τη Νοτιοανατολική Ασία, κατασκευάζοντας πάνω από 200 εκατομμύρια smartphones κάθε χρόνο. Από το 2019, η vivo έχει δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων σε λιγότερο από 70 χώρες και περιοχές, ενώ παράλληλα επιλέγεται από περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

(*Το Benfen είναι Κινέζικος όρος ο οποίος περιγράφει την στάση ζωής, του να υλοποιεί κανείς τα σωστά πράγματα με τον σωστό τρόπο – κάτι το οποίο αποτελεί την ιδανική περιγραφή της αποστολής της vivo.)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και  τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links: 

facebook

instagram