Η Samyang Optics (Διευθύνων Σύμβουλος Hwang Choong-hyun) η παγκόσμια οπτική μάρκα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα σειρά φακών που σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο ακόμη πιο άνετα.

Η Samyang εντοπίζοντας τις ανάγκες των πελατών ανακοινώνει μια νέα σειρά βελτιστοποιημένων φακών για βίντεογράφους. Η νέα σειρά V-AF είναι η πρώτη σειρά κινηματογραφικών φακών στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δημιουργία βίντεο ακόμη πιο βολική. Ο πρώτος φακός από αυτή τη νέα σειρά V-AF είναι ο V-AF 75mm T1.9 και η Samyang θα κυκλοφορήσει άλλους τέσσερις φακούς μέχρι το τέλος του 2023.

Γνωρίστε τη νέα σειρά V-AF που έχει σχεδιαστεί ειδικά για βιντεοσκόπηση.

Unified Form Factor – Compact & Light

Οι φακοί V-AF αυξάνουν τη συμβατότητα με τα gimbals και τα drones εφαρμόζοντας την ίδια μορφή και στις 5 διαφορετικές εστιακές αποστάσεις (Ultra-Wide έως Medium-tele).

Παρέχοντας ένα συμπαγές μέγεθος 73 X 70 mm και ένα βάρος μικρότερο από 300g, δεν χρειάζεται να επαναρυθμίσετε τον εξοπλισμό σας κατά την αλλαγή των φακών.

Tally Lamp – Εξαιρετική χρηστικότητα

Η λυχνία που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και ο δείκτης στήριξης βοηθούν τον χρήστη να ελέγξει εάν ένα βίντεο έχει εγγραφεί ή όχι κατά τη λήψη. Κάνει τη δημιουργία βίντεο βολική ακόμη και σε μικρό χώρο χωρίς πολύ εξοπλισμό.

Υποστήριξη 8K με τον ίδιο χρωματικό τόνο

Η νέα σειρά V-AF υποστηρίζει αναλύσεις έως 8K σε μικρή και ελαφριά μορφή, η οποία είναι κατάλληλη για χρήση με φορητά gimbals και drones, καθώς και για στούντιο και εξωτερικές παραγωγές. Όλοι οι φακοί της νέας σειράς V-AF ταιριάζουν σε χρωματικό τόνο για να αποφεύγονται οι αλλαγές κατά την εναλλαγή φακών και οι 9 λεπίδες διαφράγματος προσφέρουν ένα φυσικό bokeh.

Προσαρμοσμένος διακόπτης > Κουμπί

Διαθέτει τη λειτουργία Focus save «Αποθήκευση εστίασης» που συναντάτε συνήθως σε επαγγελματικό κινηματογραφικό εξοπλισμό και την προσαρμοσμένη λειτουργία η οποία μέσω firmware παρέχει επιπλέων λειτουργίες ειδικά για μαθητές και ερασιτέχνες χρήστες που ονειρεύονται να γίνουν κινηματογραφιστές.

Προδιαγραφές

Ο νέος V-AF 75mm T1.9 και η πλήρης σειρά του θα παρουσιαστούν στον κόσμο για πρώτη φορά στο IBC 2022 (Άμστερνταμ, Ολλανδία 9-12 Σεπτεμβρίου). Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά V-AF μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Samyang Optics και στα κανάλια κοινωνικών μέσων παρακάτω.

amyanglens.com

hdghellas.gr

facebook

instagram

youtube

Σχετικά με τον Samyang

Με έδρα τη Νότια Κορέα, η Samyang είναι ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής οπτικών, γιορτάζοντας φέτος την 50ή επέτειό της καινοτομίας και της δεξιοτεχνίας των φακών κάμερας. Η σειρά φακών της Samyang Optics είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μια ανώτερη οπτική και απτική εμπειρία, η οποία επιτρέπει στους δημιουργούς να επικεντρωθούν στην καθαρή ουσία της φωτογραφίας και της κινηματογραφίας.