• Αν είσαι παθιασμένος φίλος του ποιοτικού θεάματος
  • Αν θέλεις η μουσική από τις ταινίες να «ταρακουνάει» την καρδιά σου
  • Αν γνωρίζεις τι εστί «Dolby Atmos»
  • Αν δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη και θέλεις να ξέρεις όλες τις νέες τεχνολογίες στο Home Cinema

Τότε πρέπει να διαβάσεις με προσοχή αυτό το άρθρο και να συγκρατήσεις τις ημερομηνίες 21 & 22 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι οι ημέρες του event της Ultimate Audio Greece, που είναι άχαστο!

Γιατί θα σε ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο του Dolby Atmos και θα σου ανοίξει την πόρτα σε έναν κόσμο υψηλής ποιότητας home cinema.

Αν λοιπόν σκεφτόσουν καιρό τώρα να αναβαθμίσεις το σπίτι σου, φτιάχνοντας το δικό σου cinema room και να χαρίσεις μοναδικές εμπειρίες και εντυπωσιακές στιγμές, σε εσένα, την οικογένεια και τους φίλους, τότε μην περιμένεις περισσότερο.

Έλα να πάρεις μία ιδέα για τα πιο σύγχρονα συστήματα οικιακού κινηματογράφου και να ζήσεις από κοντά, πώς είναι να βιώνεις κάθε σκηνή που παρακολουθείς σαν να είσαι εκεί, σαν να είσαι μέρος της κινηματογραφικής δράσης.

Στο event της Ultimate Audio Greece, το Σαββατοκύριακο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, θα δεις όλες τις νέες τεχνολογίες του Home Cinema και θα μάθεις με ποιο τρόπο μπορείς να τις προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου και να αλλάξεις για πάντα τη διασκέδαση στο σπίτι.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και στους δικούς σου, που θα αλλάξει τη ζωή στο σπίτι και την ποιότητα της οικιακής ψυχαγωγίας και θα δώσει άλλη διάσταση στο κλασικό, «καναπές – ταινία – ποπ κορν».