Έχει πάει τη λέξη «γυρολόγος» σε άλλο επίπεδο! Άλλωστε, φρόντισε στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα να φορέσει τη φανέλα 28 ομάδων, με τελευταία αυτήν της Ρίο Μπράνκο από τη Βραζιλία. Ο λόγος φυσικά για τον Σεμπαστιάν «Λόκο» Αμπρέου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος συνεχίζει να παίζει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο και στα 42 του χρόνια, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα Δ’ κατηγορίας της Βραζιλίας, η οποία τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα, με 70 συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων και 26 γκολ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Τρελός» («Loco») θα αγωνιστεί στη χώρα του καφέ, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Γκρέμιο, Μποταφόγκο και Φιγκεϊρένσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμπρέου έχει περάσει και από τα μέρη μας, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη την περίοδο 2009-10. Πριν από τη Ρίο Μπράνκο, είχε ένα μικρό πέρασμα από την Ντεπόρτες Μαγκαγιάνες, ενώ από πιο πριν έπαιξε στην Αουντάξ Ιταλιάνο, από την οποία έφυγε γιατί πέταξε τραπέζια στους οπαδούς της τότε ομάδας του.