Μπορεί να μην είναι βασικότατος στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αποτελεί μπακ απ του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά ο Άλβαρο Μοράτα είναι δεδομένα ένας επιθετικός που ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και έρχεται τις περισσότερες φορές από τον πάγκο, είναι δεύτερος σκόρερ των Μαδριλένων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 15 γκολ, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (έχει σημειώσει 20).

Είναι λογικό, λοιπόν, με την περίπτωσή του να έχουν ασχοληθεί αρκετές άλλες ομάδες, που θα του προσφέρουν και περισσότερο χρόνο. Μια από αυτές είναι από την Κίνα, σύμφωνα με τη «Marca», η οποία αναφέρει ότι οι Ασιάτες θέλουν να τον δελεάσουν με συμβόλαιο 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο για μια πενταετία!

Ωστόσο, για τον Μοράτα καραδοκούν ομάδες και από την Ευρώπη, με τη Μίλαν να είναι έτοιμη να του κάνει προσφορά για να τον ντύσει στα ροσονέρι. Ο Ισπανός επιθετικός δύσκολα θα εγκαταλείψει τη γηραιά ήπειρο για να ακολουθήσει τον… δρόμο του μεταξιού. Ωστόσο, εάν οι Μλανέζοι δεν βγουν Ευρώπη, τα πράγματα θα είναι δύσκολα να προσεγγίσουν τον οποιονδήποτε παίκτη.

Εκτός από τους Ιταλούς, την περίπτωση του επιθετικού της Ρεάλ παρακολουθούν και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες επίσης έχουν ένα «δυνατό πορτοφόλι».