Η απόσταση που χώριζε τον Άρη από τον Μπρούνο Γκάμα καλύφθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στη σημερινή (17/06) συνάντηση του παίκτη με τον Άγγελο Χαριστέα δημιουργήθηκαν συνθήκες συμφωνίας.

Η επιθυμία του συλλόγου της Θεσσαλονίκης για την παραμονή του Πορτογάλου επιθετικού επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε προηγηθεί στις αρχές του μήνα.

Οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει πρόταση συνεργασίας για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων (1+1) με αυξημένες οικονομικές απολαβές σε σχέση με την τρέχουσα χρονιά, υψηλά μπόνους και κυρίως, τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (από τη μείωση της τάξεως του 15% που δέχθηκε ο παίκτης στο φετινό συμβόλαιο λόγω της πανδημίας) τόσο στην περίπτωση υλοποίησης των ομαδικών στόχων όσο και στο ενδεχόμενο που ανταποκριθεί σε ατομικούς στόχους.

Στη σημερινή συνάντηση του Χαριστέα με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή έγινε ένα ακόμη βήμα προς την τελική συμφωνία, καθώς δεδομένης της αυξημένης πρότασης που κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των «κίτρινων», πλέον μειώθηκε η διαφορά και δημιουργήθηκαν συνθήκες συμφωνίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ, «απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και θα χρειαστεί μια ακόμη συνάντηση για να ξεκαθαρίσει οριστικά».

Το βέβαιο είναι ότι η παραμονή του Μπρούνο Γκάμα αποτελεί μία από τις δύο προτεραιότητες που έθεσε ο Άρης.

Η πρώτη είναι ο Χαβιέρ Ματίγια με τον οποίον οι «κίτρινοι» βρίσκονται μια… ανάσα από την τελική συμφωνία και η δεύτερη είναι ο Πορτογάλος επιθετικός. Εφόσον αυτές οι δύο υποθέσεις κλείσουν θετικά, τότε οι Θεσσαλονικείς θα επικεντρωθούν στις περιπτώσεις των Ντάνιελ Λάρσον, Μιχάι Κόρχουτ και Χουλιάν Κουέστα.

Πηγή: gazzetta.gr