Λόγω κωλύματος μέλους του νομικού του επιτελείου ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή για την υπόθεση της εκδίκασης της δίωξής του για την θέση που είχε πάρει κατά Σαββίδη, Μελισσανίδη και ΕΠΟ.

Μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός επιτέθηκε κατά πάντων.

Ακολούθησαν οι απαντήσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μετά ως γνωστόν ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε: «Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”. Πλέον με τη συγκεκριμένη δίωξη – και ανεξάρτητα από τι θα αποφασίσει το δικαστήριο της ΕΠΟ – ανοίγει νέος “δρόμος” σχετικά με τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για “θέση” ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ως επίσημη ανακοίνωσή της. Βεβαίως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των media τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής».

Η εκδίκαση είχε προγραμματιστεί για τις 16.00 την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες κυρίως λόγω κωλύματος μέλους του νομικού του team ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr