Η πανδημία του κορονοϊού έχει χτυπήσει για τα καλά τις ΗΠΑ, με τον Ζάιον Ουίλιαμσον να αποφασίζει να καλύψει τους μισθούς των εργαζομένων στο γήπεδο της Νέας Ορλεάνης για έναν μήνα, έπειτα κι από τη διακοπή στο NBA.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ο άσος των Πέλικανς εξήγησε ότι θα πληρώσει τον μισθό των εργαζομένων στο «Smoothie King Center» για τον επόμενο μήνα: «Οι άνθρωποι στη Νέα Ορλεάνη ήταν απίστευτα φιλόξενοι και υποστηρικτικοί από τη μέρα που έγινα draft και μετά. Μερικοί από τους πιο εξαιρετικούς ανθρώπους που γνώρισα είναι όλοι όσοι εργάζονται στο Smoothie King Center. Είναι εκείνοι που φροντίζουν για τα πάντα ώστε να διεξάγονται οι αγώνες και στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τους φιλάθλους μας. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από τον τυφώνα Κατρίνα αλλά και την οικονομική  ζημιά λόγω της ακύρωσης των αγώνων εξαιτίας του κορονοϊού. Η μητέρα μου έδινε πάντα το παράδειγμα ώστε να σέβομαι τους άλλους γύρω μου και να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε.

Γι’ αυτό και εγώ θέλω να καλύψω τους μισθούς όλων των εργαζομένων στο Smoothie King Center τις επόμενες 30 ημέρες. Είναι ένας μικρός τρόπος για να εκφράσω την υποστήριξή μου και στον σεβασμό μου σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, οι οποίοι είναι τόσο καλοί μαζί μου και με τους συμπαίκτες μου» ανέφερε ο Ζάιον μεταξύ άλλων.