Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία υπογράφοντας για 2+1 χρόνια στην Αλ Χιλάλ, η οποία δέχθηκε να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Βραζιλιάνος επιθετιός θα πάρει 200 εκατ. ευρώ για την πρώτη διετία του στη Μέση Ανατολή αλλά αυτό δεν είναι, φυσικά, το μοναδικό κέρδος που θα έχει από αυτή τη μεταγραφή. Υπάρχουν και άλλα, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να χρεωθεί… ούτε ένα ευρώ όσο είναι παίκτης της Αλ Χιλάλ.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ σε σχετικό θέμα, ο Νεϊμάρ ζήτησε από τους Σαουδάραβες να αναλάβουν όλα τα έξοδά του για όσο θα είναι παίκτης της ομάδας. Και μέσα στα έξοδα συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια αναψυχής που θα κάνει, τα εστιατόρια, τα έξοδά του σε ξενοδοχεία και γενικά ό,τι απόδειξη υπάρχει για δικά του έξοδα θα πηγαίνει απευθείας στα γραφεία της Αλ Χιλάλ, η διοίκηση της οποίας θα αναλαμβάνει να πληρώσει.

Οι Σαουδάραβες έχουν θέσει, φυσικά, στη διάθεση του Βραζιλιάνου ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για τον ίδιο και την οικογένειά του ενώ για να τον πείσουν να πει το οριστικό «ναι» χρειάστηκε να αποδεχθούν και όλες τις άλλες απαιτήσεις του.

Αυτές αφορούσαν τόσο στο σπίτι στο οποίο θα μείνει, με τον ίδιο να ζητάει να έχει τουλάχιστον 25 δωμάτια και πισίνα με διαστάσεις τουλάχιστον 40×10 μέτρα, όπως και τρεις σάουνες, ενώ θα υπάρχουν πέντε εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης στο σπίτι του. Θα υπάρχει, επίσης, βοηθός για τον προσωπικό του σεφ αλλά και οδηγός για τον Νεϊμάρ, ο οποίος θα πρέπει να είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο για 365 μέρες τον χρόνο.

Όλα αυτά, λοιπόν, οι Σαουδάραβες τα δέχθηκαν και είναι μάλλον σίγουρο, αν κρίνουμε από το παρελθόν του Βραζιλιάνου, ότι στην πορεία θα προκύψουν κι άλλα. Σύμφωνα με την ισπανική AS, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θα παράσχει τρια υπερπολυτελή αυτοκίνητα στον Νεϊμάρ. Μια Bentley Continental GT, μια Aston Martin DBX και μια Lamborghini Huracán.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Νεϊμάρ έχει συμφωνία με τους Σαουδάραβες να λαμβάνει 500.000 ευρώ για κάθε post του στα social media που προωθεί τη Σαουδική Αραβία.

▫️