Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, τραυμάτισε αντίπαλό του στην αναμέτρηση της ομάδας του Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς εκτός έδρας στο Μπουένος Άιρες για τη φάση των «16» του Copa Libertadores.

Κυλούσε το 56ο λεπτό της αναμέτρησης και η Αρχεντίνος Τζούνιορς προηγούνταν με 1-0, όταν ο Μαρσέλο διεκδικώντας την μπάλα με τον Λουσιάνο Σάντσες τον πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού στην περιοχή της κνήμης και στην κυριολεξία του έσπασε το πόδι.

Αμέσως κατάλαβε τι έκανε και σήκωσε το χέρι του ζητώντας συγγνώμη. Ο αντίπαλός του, στο μεταξύ, σφάδαζε στο έδαφος αφού του είχε γυρίσει το αριστερό πόδι από το γόνατο. Το ματς διεκόπη για ώρα κι έπειτα από παρέμβαση του VAR ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και αντιλαμβανόμενος την έκταση της ζημιάς που προκάλεσε στον Σάντσες έβαλε τα κλάματα.

Μετά το τέλος της πρώτης συνάντησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Copa Libertadores στο «Εστάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ο Μαρσέλο έστειλε μήνυμα στον Λουσιάνο Σάντσες. «Σήμερα (2/8) μου έτυχε να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να το θέλω προκάλεσα τον τραυματισμό ενός συναδέλφου μου. Λουσιάνο Σάντσες θέλω να σου ευχηθώ να έχεις την καλύτερη δυνατή ανάρρωση και όλη τη δύναμη του κόσμου», έγραψε στο Instagram.

O Λουσιάνο Σάντσες, αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για πάρα πολλούς μήνες.

Επίσης μετά το τέλος του ματς, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Φλουμινένσε, Φερνάντο Ντινίζ ερωτήθηκε για το περιστατικό και τότε έδωσε μια απάντηση που εξέπληξε τους πάντες. «Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μαρσέλο ήταν εντελώς παράλογη».