Συνάντηση κορυφής έγινε το βράδυ της Δευτέρας (3/7) στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Εργκίν Αταμάν, με τις μεταγραφές να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και ο νέος τεχνικός του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και κυρίως για τις μεταγραφικές κινήσεις που θ΄ ακολουθήσουν, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στην κορυφή εντός των συνόρων και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Final-4 της Euroleague.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του κι από την Κυριακή (2/7) βρίσκεται στην Αθήνα. Συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά.

Ήδη, οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Δημήτρης Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκας Βιλντόσα και Ματίας Λεσόρ, ενώ παράλληλα αποδεσμεύτηκαν οι Πάρις Λι, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις (τα επόμενα 24ωρα πρόκειται ν΄ αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι ξένοι που βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2022/2023).

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι υπάρχουν πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η ομάδα ενόψει της νέας περιόδου και για το λόγο αυτό, εξάλλου, συναντήθηκαν, έτσι ώστε να δουν σε ποια μέτωπα θα πρέπει να «χτυπήσουν» τα προσεχή 24ωρα.

Οι «πράσινοι», πέρα από τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά και την πιθανή επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, παρακολουθούν στενά και τα όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο ΝΒΑ. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και που εξετάζονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση.