Σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς τα έσοδα μειώθηκαν και το… ρεζερβουάρ πρέπει να γεμίσει ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και να μπει δυναμικά στο ράλι των μεταγραφών. Την νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στις εταιρείες είθισται να γίνεται όταν τα έσοδα περιορίζονται και παρουσιάζεται η ανάγκη εισροής κεφαλαίων.

Με την αγωνιστική σεζόν να φτάνει στο τέλος της στα μέσα Ιουνίου και τους Ερυθρόλευκους να μένουν ουσιαστικά για τρίτη σεζόν στην σειρά μακριά από το Champions League και ότι αυτό σημαίνει για τα έσοδα της ΠΑΕ, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου φαντάζει η μόνη λύση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον Ολυμπιακό και το δείχνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Την περσινή χρονιά, η ανάλογη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε τυπικά στις 4 Ιουλίου του 2022 ήταν ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Τη φετινή χρονιά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επενδύει ξανά στην ομάδα του και την προετοιμάζει ώστε να μπει δυναμικά στην κούρσα των μεταγραφών όπου θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.