Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν πριν τον 1ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό και θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω μιας ανάρτησης στα social media, με την οποία δεσμεύεται για κάποια πράγματα.

Η επίθεση που είχε δεχθεί η αποστολή των Πράσινων κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ είχε ως συνέπεια την τιμωρία της έδρας των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι όμως προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ. Γεγονός που δεν άρεσε στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή του στα social media…

«Όσο οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν αποδέχονται τις τιμωρίες όταν υπάρχει βία στα γήπεδα και προσπαθούν με αστεία επιχειρήματα να τις γλιτώσουν δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτήν τη χώρα.

Με λύπη είδα ότι ο γαύρος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μην τιμωρηθεί για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας στο ΣΕΦ… Μάλλον θα πούνε ότι ότι ήταν αναρχικοί που είδαν φως και μπήκαν… Ή ότι έγινε εκτός γηπέδου… Αστεία πράγματα.

Ως Παναθηναϊκός δεσμευόμαστε ότι όπως δεν θα «ελληνοποιήσουμε» ποτέ ξένους έτσι δεν θα προσφύγουμε ποτέ για οποιαδήποτε τιμωρία μας έρθει για βία στο γήπεδο».

Ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου