Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του κολεγίου USC, όπου αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Μπρόνι Τζέιμς, γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Ντι Τζέι Ρόντμαν, γιος του Ντένις Ρόντμαν, θα επισκεφθεί την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα και τη Μύκονο προκειμένου να δώσει φιλικές αναμετρήσεις.

Η ανακοίνωση από τους «Trojans» αναφέρει πως η… περιοδεία τους στην οποία συμπεριλαμβάνεται και στάση στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας θα διαρκέσει από τις 5 ως τις 15 Αυγούστου και θα αναμετρηθούν με επαγγελματικές ομάδες. Εν αναμονή της γνωστοποίησης ποια ομάδα θα συναντήσουν στην Αθήνα, έγινε γνωστό πως θα παίξουν φιλικά με την σερβική Mega στο κλειστό της Μυκόνου στις 9 και 11 Αυγούστου.

Με δεδομένο πως το USC διαθέτει ορισμένους από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες σε κολεγιακό επίπεδο στις ΗΠΑ και η Mega σταθερά… τροφοδοτεί με Ευρωπαίους παίκτες το draft του NBA, αναμένονται πολλές σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος τόσο στην ελληνική πρωτεύουσα, αλλά και στη Μύκονο.

Ο «βασιλιάς» λατρεύει τη Μύκονο

Μια από αυτές μπορεί να είναι και ο ίδιος ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» εκείνη την περίοδο δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Λος Άντζελες Λέικερς και είναι πιθανό να αναρρώνει από εγχείρηση στο πόδι. Επίσης, στο παρελθόν έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Μύκονο για διακοπές και έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του. Γενικότερα, στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του κάθε χρόνο κάνει τη… βόλτα του από τη Μεσόγειο, είτε πρόκειται για τα ελληνικά νησιά ή τον ιταλικό νότο.

Όσο για τον Μπρόνι Τζέιμς, ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στο κολέγιο καθώς μόλις αποφοίτησε από το λύκειο. Ο πατέρας του πολλές φορές έχει πει πως το όνειρό του είναι να αγωνιστούν μαζί στο NBA για μια σεζόν προτού κρεμάσει τα παπούτσια του.