Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Τσέλσι και δεν συνάντησε καμία δυσκολία όπως δείχνει και το 4-1 με το οποίο επικράτησε, αποτέλεσμα που την έστειλε στους 72 βαθμούς και στο +6 από την 5η Λίβερπουλ μία αγωνιστική πριν το τέλος της Premier League, εξασφαλίζοντας έτσι την έξοδο στο Champions League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήξεραν ότι με νίκη θα κλείδωναν την παρουσία τους στην 4άδα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό με την κεφαλιά του Κασεμίρο μετά την εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν (1-0). Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφεραν και στο 45′ είχαν ευκαιρία με τον Γκάλαχερ που αστόχησε, για να ακολουθήσει αμέσως μετά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το 2-0 από τον Μαρσιάλ μετά το γύρισμα του Σάντσο.

Το παιχνίδι πήγαινε μια χαρά για τη Γιουνάιτεντ που είχε δοκάρι στο 47′ σε σουτ του Φερνάντες, για να έρθει το 3-0 στο 73′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πορτογάλου, ο οποίος ανατράπηκε από τον Φοφανά. Πέντε λεπτά μετά, στο 78′, ο Ράσφορντ έκλεψε τη μπάλα από τον Φοφανά και με διπλή προσπάθεια έγραψε το 4-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1 στο 89′ με το διαγώνιο σουτ του Φέλιξ από το ύψος της περιοχής.