Ο Χρήστος Σερέλης μιλωντας για τη νίκη του Παναθηναϊκού σταθηκε στη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του σε κάθε παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στον πρώτο ημιτελικό με το Περιστέρι bwin και όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο Χρήστος Σερέλης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά, είχαν μεγάλη ενέργεια και προσήλωση και αυτό ήταν και το σημείο που κρίθηκε το ματς. Στην πολύ καλή αμυντική μας συνοχή. Δεν επιτρέψαμε στο Περιστέρι να παίξει με τον τρόπο που ήθελε και να μας απειλήσει. Η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη ωστόσο δεν παίζει ρόλο για τη συνέχεια των play-offs. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο γιατί το Περιστέρι είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή καθοδήγηση και ξέρει πώς πρέπει να παίξει. Περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό ματς το Σάββατο».

«Ειναι φανερό ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην άμυνα της. Και στο αρχικό διάστημα που βρισκόμουν στην ομαδα. Αυτές τις περίπου 20 ημέρες θέλαμε να δώσουμε κάποιες καλύτερες κατευθύνσεις και οδηγίες στην άμυνά μας. Να καταλάβουν και οι παίκτες τι ζητάμε από αυτούς. Ενώ συγχρόνως βάλαμε και κάποια πράγματα στην επίθεση. Όμως θα επιμείνω και θα πω ότι καθε φορα παίζει ρόλο η νοοτροπία με την οποία μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δηλαδή να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να μην αφήνουμε τους αντιπάλους μας να παίζουν αυτό που θέλουν».

Πηγή: gazzetta.gr