Ο Λιονέλ Μέσι όχι μόνο δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν που λήγει την 1η Ιουλίου αλλά είναι πιθανό να το λύσει άμεσα και να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της, όπως αναφέρει ρεπορτάζ γαλλικού Μέσου που είναι κοντά στο κλαμπ.

Καθημερινά, πλέον, προκύπτει και κάτι νέο που να αφορά τον Αργεντίνο άσο και τους Παριζιάνους, με τους οποίους, όπως φαίνεται, δεν θα χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο.

Η απόφαση της διοίκησης να τον αφήσει εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες επειδή ταξίδεψε για εμπορικούς λόγους στη Σαουδική Αραβία χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν προκάλεσε τον εκνευρισμό του Μέσι, ο οποίος, εν τω μεταξύ, δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο, όπως έδειξαν και τα υβριστικά συνθήματα που φώναξαν εις βάρος του οι οπαδοί.

Έτσι, την ώρα που η διοίκηση της Παρί φέρεται να έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι του Αργεντίνου, η Le Parisien υποστηρίζει ότι είναι ανοιχτό, πλέον, το ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο 10ήμερο οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου, με τον Μέσι να φεύγει πρόωρα από τη Γαλλία, δύο χρόνια μετά την άφιξή του.