Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 3-1, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στη μάχη του τίτλου αφού παρέμεινε στο -3 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον Ζοσέ Ανιγκό να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο προπονητής των Πειραιωτών…

Για το πώς έζησε το ντεμπούτο του: «Είναι μία σημαντική νίκη στην πορεία μας προς τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον χαρακτήρα της ομάδας και τη σπουδαία πειθαρχία. Ό,τι είχαμε στο πλάνο μας, το εφάρμοσαν οι παίκτες από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό».

Για το τι χρειάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός: «Το πρώτο 20λεπτο μπήκαμε πολύ δυναμικά και δεν ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειές μας και μπήκαμε στο ημίχρονο με αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι δεν γίνεται αυτή η ομάδα να χάσει το ματς. Δεν είναι εύκολο, αλλά ξέραμε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε και θα προσπαθήσουμε έως το τέλος. Έπρεπε να επιμείνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το γεγονός ότι του βγήκαν οι αλλαγές: «Μερικές φορές πετυχαίνει και άλλες όχι… Σήμερα η ομάδα έδειξε σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα που έπρεπε απαραίτητα να γίνει μετά το τελευταίο ματς που έγινε και που είχαμε μία δύσκολη μέρα. Δείξαμε σπουδαία αντίδραση και είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών».

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία, θα παίξουμε εκτός έδρας και δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη δύναμη αλλά θα πάμε εκεί με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα».