Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ το 2021 με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP των τελικών, για να αναφερθεί τώρα σε συνέντευξή του σε όσα έζησε τότε, λέγοντας πως το συναίσθημα ήταν καλύτερο και από το να κάνεις σεξ.

Οι Μπακς έχαναν με 2-0 στις νίκες από τους Φοίνιξ Σανς αλλά με ηγέτη τον Greek Freak κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κατακτήσουν τον τίτλο, με τον ίδιο να αναφέρεται τώρα σε αυτό μέσω συνέντευξής του στο The Athletic.

«Από τα καλύτερα συναισθήματα που είχα και δεν λέω ότι σκέφτομαι γιατί πιθανότατα θα γίνει viral. Συγγνώμη, αλλά είναι καλύτερο από το να κάνεις σεξ. Ξέρεις τι εννοώ; Ξέρετε, αγαπώ τη γυναίκα μου. Αγαπώ τα παιδιά μου. Αλλά το πρωτάθλημα ήταν το μεγαλύτερο συναίσθημα στη ζωή μου και σίγουρα θέλω να ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα. Και θέλω να το κάνω ξανά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω αυτούς τους δύο, τρεις μήνες του καλοκαιριού να νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ότι η ομάδα μας έχει κερδίσει», είπε αρχικά ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε.

«Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα, να δουλεύεις όλη σου τη ζωή, μέσα από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Είτε αυτοί θα έχουν εκείνη τη στιγμή, είτε εμείς θα έχουμε εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, τι έχει ο Θεός για μένα. Ξέρω ότι είμαι εδώ για να γίνω καλύτερος. Πιστε[υω ότι μπορώ να βελτιωθώ τρομερά τα επόμενα δύο χρόνια. Μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου κάθε χρόνο να είναι μία από αυτές τις τέσσερις ή πέντε ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο».