Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι μόνο αρχηγός μιας εκ των δύο ομάδων στο All-Star Game του NBA που θα γίνει στη Γιούτα στις 19 Φεβρουαρίου. Θα ζήσει και μια διαφορετική εμπειρία στο All-Star Weekend καθώς θα είναι προπονητής μιας εκ των δύο ομάδων του Celebrity All-Star Game.

Ο «Greek Freak» θα έχει για παρέα του τα αδέρφια του Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο Jon M. Huntsman Center της Σολτ Λέικ Σίτι στη Γιούτα. Επίσης ρόλο κόουτς θα έχει η χρυσή ολυμπιονίκης σκιέρ, Λίντσεϊ Βον, αλλά και σούπερ σταρ των Χιούστον Άστρος, ομάδας του μπέιζμπολ, Άλεξ Μπρέγκμαν. Οι δύο ομάδες θα εκπροσωπούν τον κυβερνήτη των Γιούτα Τζαζ, Ράιαν Σμιθ και τον μέτοχο στην ομάδα και τρεις φορές πρωταθλητή του NBA, Ντουέιν Γουέιντ.

Το NBA ανακοίνωσε τα ρόστερ των δύο ομάδων και σε αυτά συμμετέχουν διάσημοι μουσικοί, ηθοποιοί καθώς και αθλητές άλλων σπορ στις ΗΠΑ. Ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα όπως ο 21 Savage, η Janelle Monae, ο Cordae, ο Ozuna, ο Nicky Jam, ο Kane Brown και πολλοί άλλοι.

Για την Team Ryan θα αγωνιστούν οι: Cordae (ράπερ), Ντάιαμοντ ΝτεΣίλντς (μπασκετμπολίστρια του WNBA), Κάλβιν Τζόνσον (πρώην σταρ του NFL), ΝτιΚέι Μέτλκαλφ (σταρ του NFL), Χασάν Μιχάτζ (κωμικός), Μάρκος Μάιον (παρουσιαστής), The Miz (παλαιστής WWE), Έβερετ Όσμπορν (ηθοποιός), Οζούνα (ράπερ), Γκιγέρμο Ροντρίγκεζ (παρουσιαστής), Σίνκουα Γουόλς (ηθοποιός).

Για την Team Wade θα αγωνιστούν οι: Kane Brown (μουσικός), Nicky Jam (μουσικός), Jesser (Youtuber), Σίμου Λιού (ηθοποιός), Janelle Monáe (μουσικός), Αρίκε Ογκουνμποβάλε (μπασκετμπολίστρια του WNBA), Άλμπερτ Πούχολς (παίκτης μπέιζμπολ), 21 Savage (ράπερ), Ράνβιρ Σινχ (ηθοποιός), Φράνσις Τιάφο (τενίστας), Αλεξ Τουσέιντ (γυμναστής).