Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νότιγχαμ Φόρεστ να πιστέψει στο… θαύμα (μετά τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο «City Ground») και με την άνετη επικράτησή της με το «σβηστό» 2-0 στο δεύτερο ημιτελικό του League Cup Αγγλίας στο «Ολντ Τράφορντ», έγινε η δεύτερη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης (26/2, 18:30). Στο «Wembley» θα αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ για την κούπα.

Μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (73′ Μαρσιάλ, 76′ Φρεντ) και απλοποίησαν τα πράγματα, φτάνοντας στον τελικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κατακτήσει κανένα τρόπαιο από το 2017.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε και το γεγονός πως η Νότιγχαμ Φόρεστ στις ημέρες πριν από το ματς είδε αρκετούς παίκτες της να νοσούν με ίωση κι έτσι υπήρχαν σημαντικές απουσίες από την αποστολή καθώς και παίκτες που δεν βρίσκονταν στο 100% των δυνάμεών τους.

Στο μεταξύ, από την εξέδρα του γηπέδου παρακολούθησε την προσπάθεια της νέας του ομάδας ο Αυστριακός μέσος Μαρσέλ Ζάμπιτσερ που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και χωρίς οψιόν αγοράς από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ζάμπιτσερ θα γεμίσει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Κριστιάν Έρικσεν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Απριλίου.