Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/12) τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και ο Λιονέλ Μέσι έχει την τελευταία ευκαιρία του για να ανέβει στην κορυφή του κόσμου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, με τον 10χρονο γιο του, Τιάγκο, να του στέλνει «γράμμα» εμψύχωσης με τους στίχους του «muchachos», του νέου συνθήματος που τραγουδάει η εξέδρα της Αλμπισελέστε.

Αυτός είναι ο δεύτερος τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα παίξει ο Μέσι, με τον προηγούμενο, το 2014, να μην έχει πάει καλά, αφού η ομάδα του ηττήθηκε από τη Γερμανία. Τώρα, όμως, έχει την ευκαιρία να επανορθώσει και να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του τροπαίου για 3η φορά στην ιστορία της, με τους πάντες να ανυπομονούν.

Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, είναι και η οικογένειά του, με τη σύζυγό του, Αντονέλα, να δημοσιεύει στα social media το «γράμμα» που έδωσε στον αρχηγός της Αλμπισελέστε ο γιος του, Τιάγκο, χρησιμοποιώντας τους στίχους του νέου τραγουδιού της εξέδρας, με την ονομασία «Muchacos».

Αυτά, λοιπόν, που αναφέρονται στο γράμμα του υιού Μέσι προς τον πατέρα του, είναι τα εξής…

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, των παιδιών από τις Μαλβίνες (νησιά Φόκλαντ) που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, γιατί δεν θα το καταλάβετε Οι τελικοί που χάσαμε, πόσο πολύ έκλαψα γι΄ αυτούς.

Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Μαρακανά στον τελικό με τους Βραζιλιάνους, ο μπαμπάς κέρδισε ξανά.

Τώρα έχουμε πάλι ελπίδες παιδιά. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω πρωταθλητής κόσμου.

Και τον Ντιέγκο μπορούμε να δούμε στον ουρανό, με τον Δον Ντιέγκο και την Τότα να ενθαρρύνει τον Λιονέλ».

Γράμμα στον Μέσι από τον γιο του