Η Αργεντινή έχει πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Μουντιάλ 2022 και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οπαδοί της να είναι στον… 7ο ουρανό, οπότε μέσα στην ευτυχία τους είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να νανουρίσουν έναν πιτσιρικά στο μετρό της Ντόχα, αφού πρώτα τρόμαξε από τα συνθήματά τους.

Η Αλμπισελέστε θα διεκδικήσει την Κυριακή (18/12) κόντρα στη Γαλλία το 3ο παγκοσμιο τρόπαιο της ιστορίας της και οι οπαδοί της έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο Κατάρ με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και όπου αλλού κινούνται. Ακόμη και στο μετρό.

Αυτό αποδεικνύεται και από βίντεο που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral στα social media αφού δείχνει οπαδούς της Αργεντινής να τραγουδάνε συνθήματα στο βαγόνι ενός συρμού του μετρό και στη συνέχεια να… χαμηλώνουν τα ντεσιμπέλ και να νανουρίζουν ένα μικρό παιδί, το οποίο αρχικά τρόμαξε από τα συνθήματά τους.

Δεν παίρνουμε και όρκο, βέβαια, ότι κατάφεραν τον στόχο τους, αφού και πάλι ήταν λίγο… άγαρποι, αλλά τουλάχιστον την έκαναν την προσπάθειά τους…