Το να αναδειχθείς MVP του ΝΒΑ, κάτι που κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μόνο εύκολο δεν είναι και όποιος το πετυχαίνει από εδώ και πέρα θα μπορεί να λέει ότι πήρε το «The Michael Jordan Trophy», αφού η Λίγκα αποφάσισε να δώσει το όνομα του κορυφαίου όλων των εποχών σε αυτό, «βαφτίζοντας» παράλληλα και τα υπόλοιπα βραβεία.

Ο Τζόρνταν, θρύλος των Σικάγο Μπουλς, είναι ό,τι πιο τέλειο έχει εμφανιστεί σε παρκέ γηπέδου μπάσκετ πετυχαίνοντας απίστευτα πράγματα στην καριέρα του και παίρνοντας τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών. Λογικό είναι, επομένως, το βραβείο του MVP του ΝΒΑ να ονομάζεται πλέον «The Michael Jordan Trophy» προς τιμήν του.

Από εκεί και πέρα, η Λίγκα αποφάσισε ότι το βραβείο του καλύτερου αμυντικού θα πάρει το όνομα του Χακίμ Ολάζουον, αυτό του καλύτερου ρούκι της χρονιάς θα πάρει το όνομα του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, αυτό του καλύτερου 6ου παίκτη θα πάρει το όνομα του Τζον Χάβλιτσεκ και αυτό του πιο βελτιωμένου παίκτη θα πάρει το όνομα του Τζορτζ Μίκαν.

Παράλληλα, το ΝΒΑ αποφάσισε να καθιερώσει πλέον και ένα νέο βραβείο, αυτό του «Clutch Player of the Year, το οποίο θα πάρει το όνομα του Τζέρι Ουέστ.