Η θέση του δεξιού μπακ είναι μία από αυτές στις οποίες θέλει οπωσδήποτε να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί είναι ο Μαρσέλο Ροντινέι της Φλαμένγκο, με τον μάνατζέρ του να επιβεβαιώνει την πρόταση και να υποστηρίζει ότι όλα είναι έτοιμα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος είχε προταθεί στους Πειραιώτες που εξέταζαν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του και τελικά αποφάσισαν ότι ο παίκτης τούς κάνει, οπότε προχώρησαν στην πρότασή τους: Συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με ετήσιες απολαβές που φτάνουν στο ένα εκατ. ευρώ.

Μια πρόταση που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του, Ρικάρντο Σάιντ, όπως ανέφερε στο Twitter ο δημοσιογράφος του «Coluna do Fla», Βίτορ Μπελότι, προσθέτοντας πως ο ατζέντης του Ροντινέι υποστήριξε πως όλα είναι έτοιμα για να μπουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

«Σε επαφή με τον μάνατζερ του Ροντινέι, Ρικάρντο Σάιντ, επιβεβαιώθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού. Το project άρεσε στον δεξιό μπακ και η προσδοκία είναι ότι η συμφωνία θα κλείσει σύντομα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.