Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε στο τέλος της σεζόν, με τον Πορτογάλο, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022, να στέλνει μήνυμα αγάπης στην ομάδα και στους οπαδούς της.

Ο CR7 επέστρεψε τον Αύγουστο του 2021 στους κόκκινους διάβολους, 12 χρόνια μετά την αποχώρησή του, κάνοντας όνειρα για πολλά γκολ, τίτλους και ένα όμορφο και ρομαντικό τέλος στην καριέρα του. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι…

Η Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός αποστολής, με τον νέο προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ από την αρχή υπήρχαν προβλήματα και τελικά ο Ρονάλντο ένιωθε δυστυχισμένος στο Μάντσεστερ, αποφασίζοντας να επιτεθεί σε προπονητή και διοίκηση μέσω συνέντευξής του.

Ήταν φανερό, επομένως, ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μπορούσε να συνεχιστεί και όντως δεν θα συνεχιστεί, αφού το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον Κριστιάνο να προχωράει στην ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση του κλαμπ…

«Μετά από συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμφωνήσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε νωρίτερα το συμβόλαιό μας. Λατρεύω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ωστόσο, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να αναζητήσω μια νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και για το μέλλον».