Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, έφτασε και οι οπαδοί των πράσινων συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας για να τη ντοπάουν ψυχολογική πριν την αναχώρηση για το γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο +10 από τον Ολυμπιακό έχοντας κάνει το 10 στα 10 και θέλει το 11×11 που θα βγάλει, παράλληλα, τον αιώνιο αντίπαλο έξω από τη μάχη του πρωταθλήματος. Το κλίμα, επομένως, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι τέλειο στις τάξεις των οπαδών των πράσινων και αποδείχθηκε και λίγες ώρες πριν το ντέρμπι.

Η Θύρα 13 είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο Caravel και ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά, αποθεώνοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησαν επιτακτικά τη νίκη επί των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα στο γήπεδο, με το ντέρμπι να αρχίζει στις 19:00 και την προσέλευση του κόσμου να έχει αρχίσει, με τα εισιτήρια φυσικά να έχουν εξαντληθεί μόλις λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr από το Caravel…