Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με τους αγώνες της Τετάρτης (14/9) και οι δύο πρώτοι έγιναν ήδη, με τη Μίλαν να νικάει με 3-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Σαν Σίρο και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «16», την ίδια ώρα που οι Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σέλτικ έμεναν στο 1-1, αποτέλεσμα που αρέσει περισσότερο στους Ουκρανούς αφού κράτησαν στο -3 τους Σκωτσέζους.

Στο Μιλάνο, η Μίλαν υποδέχθηκε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 5ο όμιλο, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα της επέτρεπε να προσπεράσει στη βαθμολογία τους Κροάτες. Και ακριβώς αυτό έκανε. Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 45′ με πέναλτι του Ζιρού, έκαναν το 2-0 στο 47′ με κεφαλιά του Σαλεμάκερς, δεν επηρεάστηκαν από το 2-1 της Ντιναμό με το πλασέ του Όρσιτς στο 56′ και κλείδωσαν τη νίκη με το ωραίο τελείωμα του Πομπέγκα εντός περιοχής στο 77′ για το 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι που γινόταν την ίδια ώρα, για τον 6ο όμιλο, η Σαχτάρ φιλοξένησε τη Σέλτικ, η οποία προηγήθηκε στο 10′ με το αυτογκόλ του Μπονταρένκο. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 29′ με τον Μούντρικ και από εκεί και πέρα οι Σκωτσέζοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν δεύτερο γκολ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.