Ο Ζερβίνιο μάλλον δεν περίμενε ότι φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα τον περίμεναν φίλοι του Άρη για να τον αποθεώσουν και μάλιστα δεν έκρυψε την έκπληξή του.

Δίχως όμως να χαλάσει χατίρι σε όλους όσοι ζήτησαν μια φωτογραφία μαζί του ή να υπογράψει ένα αυτόγραφο. Ο έμπειρος επιθετικός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τον νέο σταθμό της καριέρας του, θέλοντας προφανώς πρώτα να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Άρη. Αυτό προβλέπεται να γίνει αύριο (16/7) και αφού ο ποδοσφαιριστής υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αναμφίβολα, ο 35χρονος Ιβοριανός επιθετικός με τη σπουδαία καριέρα σε Άρσεναλ, Ρόμα κα Πάρμα αποτελεί την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφική κίνηση του Άρη και μάλιστα έφτασε σήμερα (15/7) στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας του με τους «κίτρινους» για 1+1 χρόνια.

Ο Ζερβίνιο προβλέπεται εξάλλου από σοβαρό τραυματισμό καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη με συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Τραμπζονσπορ. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της αποχώρησής του από την τουρκική ομάδα.

Πηγή: Gazzetta.gr