Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι φέρεται να είναι η πρώτη ομάδα που μίλησε μαζί του, στην Ιταλία όμως υποστηρίζουν ότι στη διεκδίκησή του είναι και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, προσπαθώντας να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Το μέλλον του Πορτογάλου άσου είναι αβέβαιο πλέον αφού δεν θέλει να παραμείνει στους κόκκινους διάβολους, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν θέλουν να τον χάσουν. Αν, όμως, ο CR7 επιμείνει στα περί αποχώρησης, στο Μάντσεστερ ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει τρόπος για να τον κρατήσουν.

Έτσι, ο διεθνής Τύπος ασχολείται με το ποια μπορεί να είναι η επόμενη ομάδα του και στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Ρόμα είναι σε συνεχή επαφή με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες. Συγκεκριμένα, οικονομικά ιταλικά Μέσα ισχυρίζονται ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και ότι οι Ρωμαίοι προσπαθούν να πείσουν τους χορηγούς τους να αναλάβουν να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή αφορούν στα δικαιώματα εικόνας του παίκτη και στο ποιος θα τα διαχειρίζεται, με τους Ιταλούς να αναγνωρίζουν πάντως ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η μεταγραφή για δύο λόγους: Πρώτον, ο Ρονάλντο θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ το κασέ του. Δεύτερον, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της απουσίας από το Champions League τη νέα σεζόν.