Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη για την κατάσταση των Κόκε, Χαβίτο, Ναφτί και Κουλουχέρη αφού στην προπόνηση της Τετάρτης ανέβασαν ρυθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι τέσσερις παίκτες θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Βόλου. Οι Τσεσνάουσκις, Σηφάκης, Ρονάλντο, Οριόλ, Χουανμά, Παπαζαχαρία, Αγτζίδη και Πορτίγια βρίσκονται στη λίστα με τους τραυματίες, ωστόσο για τους δύο πρώτους υπάρχει αισιοδοξία.

Ο Λιθουανός είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού για την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ρόζενμποργκ, ενώ ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θα επανέλθει στις προπονήσεις την Πέμπτη (9/12).

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό Βόλου

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και αντιστοιχούν στις θύρες 33 ως 42 του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα λειτουργήσει και ένα εκδοτήριο στην τρίτη πεζογέφυρα του Σταδίου που αντιστοιχεί στις προαναφερόμενες κερκίδες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει ότι για μία ακόμα φορά περιμένει από τον κόσμο της να εναρμονιστεί πλήρως με τα μέτρα τάξης και να συνδράμει στην δημιουργία μίας όμορφης ατμόσφαιρας, όπως άλλωστε έχει πράξει και κατά το παρελθόν».

*Αύριο Πέμπτη στις 13:00 στην Αίθουσα Τύπου του «Κλ. Βικελίδης» θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου

Πηγή: gazzetta.gr