Ηράκλειο, Τρίπολη, Λαμία και τώρα Περιστέρι… Ο εκπληκτικός Ιωνικός, αν και αδιάφορος βαθμολογικά, πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη με το 1-0 επί του -επίσης αδιάφορου- Ατρόμητου χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν, αλλά και χάρη στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη στη συνέχεια, αφού σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να δώσουν γρήγορο ρυθμό και στο 4′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλούρη στην αντεπίθεση, αλλά ο Ρομαό πρόλαβε να απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Στη συνέχεια, όμως, αποδείχθηκε ότι το καλό ξεκίνημα ήταν… παραπλανητικό, αφού ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα στο δεύτερο, με το παιχνίδι να αποκτάει περισσότερη ένταση μετά το 65′, για να έρθει τελικά και το γκολ στο 68′: Εκτέλεση φάουλ από τον Άοσμαν και η μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη για το 0-1.

Γκολ στο οποίο μπορούσε να απαντήσει ο Ατρόμητος στο 78′, όταν κέρδισε πέναλτι, μετά και την επιβεβαίωση μέσω VAR, για ανατροπή του Κουλούρη από τον Βίντμαρ, με τον επιθετικό να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Έτσι, ο Ιωνικός πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική σεζόν που είχε φέτος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης (72′ Μπεντινέλι), Ροτάριου (72′ Άλιμπεκ), Κουλούρης, Μουνίθ.

Ιωνικός: Βίντμαρ, Μύγας, Ρομαό, Σάντσες, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Κάνιας, Κιάκος (46′ Άοσμαν), Ντάλσιο, Λένις (89′ Καμπράλ), Μάντζης (46′ Τουράμ).