Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Αργεντινός τεχνικός, Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να μπει στις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Η περίπτωση του Αλμέιδα είναι εκείνη που μοιάζει ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Μία περίπτωση που δουλευόταν καιρό πριν αλλά, δεν είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαν Χοσέ. Αυτό συνέβη χθες κι επισήμως, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος τουλάχιστον των καθοριστικών επαφών-διαπραγματεύσεων για τη συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά και της επικείμενης άφιξης του στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Αλμέιδα έχει προγραμματισμένο ταξίδι για Αθήνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Τετάρτης από Τουρκία.

Αυτό σημαίνει πως επί της ουσίας, στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τον Ματίας Αλμέιδα και θεωρούν ότι αξίζει την ευκαιρία να οδηγήσει την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαριστεί αύριο και κατ’ ιδίαν με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Δεν μιλάμε για οριστικό deal, προφανέστατα και όσο αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί θα είναι ανοιχτό για κάθε άλλη περίπτωση. Ωστόσο, σίγουρα μιλάμε για το φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Πηγή: gazzetta.gr