O ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», αλλά παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League. Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στην ανάλυση του για το ματς ο Ρουμάνος τεχνικός, τόνισε: «Θα έπρεπε να είχαμε παίξει και στο πρώτο ημίχρονο όπως παίξαμε στο δεύτερο. Δεν έπρεπε να επιστρέψουμε στη Μαρσέιγ να έχει τόσο πολύ την μπάλα στα πόδια της». Συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα του βελτιώθηκε στη διάρκεια του δεύτερου μέρους, διάστημα στο οποίο μείωσε και έπαιξε πολύ καλύτερα. «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως θέλαμε και εάν εξαιρέσει κανείς ένα δεκάλεπτο, δεν απειληθήκαμε».

Όσον αφορά για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει ο ΠΑΟΚ, δήλωσε στην κάμερα της Cosmote: «Δεν αλλάζω την αίσθηση, την εικόνα και την άποψή μου. Νομίζω ότι το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Εμένα μου άρεσε η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η υπομονή που είχαμε στο δεύτερο μέρος και δεν το αλλάζω αυτό».

«Καλύτερα να μην έρθουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ»

Έπειτα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στα περίχωρα του γηπέδου. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ είπε πως «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας», ενώ ανέφερε πως «υπάρχει πολλή βία στον κόσμο αυτές τις μέρες, δεν είναι απαραίτητη και στο ποδόσφαιρο».

Από τη μεριά του, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, τόνισε πως το γκολ που σημείωσε έχει «μεγάλη σημασία για την ομάδα, Θέλαμε να κρατήσουμε το ματς ανοιχτό για τη ρεβάνς. Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα και όλοι ξέρουμε ότι στην Τούμπα μπορούμε να τα καταφέρουμε» γιατί «μπορεί να μην μας αρέσει να χάνουμε, αλλά μας επιτρέπει να ονειρευτούμε, θέλουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».